Entitatile noastre:
  • Avicola Crevedia
  • Avicola Tartasesti
  • Crevedia Express
  • Fabrica de Nutreturi Combinate

Cum se intampla

« inapoi

Urmarim atent toate etapele de productie, pornind de la ouale din incubator si terminand cu produsele de pe raft. Desi poate parea simplu, intregul proces necesita multa atentie si la fel de multa responsabilitate. Termenii pe care noi ii folosim pentru a descrie acest drum sunt trasabilitate, controlul calitatii si proces tehnologic integrat.

Totul incepe la fermele de pui de la Avicola Tartasesti,  acolo unde ouale pentru reproductie intra in incubator. La o zi dupa ce puii au iesit din ou, ei pleaca inspre Avicola Crevedia, la fermele de pui de carne, unde sunt crescuti cu grija si atentie, fiind hraniti cu furajele provenite din Fabrica de Nutreturi Combinate Agroli. Urmeaza abatorul, tot la Avicola Crevedia, unde intregul ciclu de productie, de la sacrificare la ambalare este automatizat. Liniile de ambalare sunt complet noi si dispun de tehnologie de ultima generatie. In plus, ele permit o mare versatilitate privind modalitatile de ambalare.

Din abator carnea de pasare ajunge atat in magazinele clientilor nostri cat si in magazinele noastre de desfacere „Crevedia Express”, iar de aici chiar in cosul de cumparaturi al consumatorilor finali.

 

Va rugam sa completati campurile de mai jos.

Nume *

Prenume *

Email *

Telefon mobil

Mesaj

Completati codul
captcha