Entitatile noastre:
  • Avicola Crevedia
  • Avicola Tartasesti
  • Crevedia Express
  • Fabrica de Nutreturi Combinate

Misiune

« inapoi

Venim de departe si vrem sa ajungem inca mult mai departe. Avem de partea noastra atat argumentul experientei atator decenii de productie, cat si deschiderea catre nou a unei echipe manageriale dinamice.

Bineinteles, reperele noastre pe drumul pe care l-am ales, cele pe care le respectam intotdeauna indiferent de circumstante, sunt prospetimea si calitatea produselor, gustul, responsabilitatea in tot ce facem, traditia, dar si folosirea celor mai moderne tehnologii si promovarea unei alimentatii sanatoase.  De asemenea, stim ca de cele mai multe ori clientii trebuie ascultati, si de aceea tinem cont cu fiecare ocazie de vocea publicului si incercam sa raspundem cu noutati pe masura asteptarilor pe parcursul procesului de dezvoltare continua si durabila.

In plus, tinem cont  in tot ceea ce facem, de normele “verzi”, de protectie a mediului. Suntem o companie responsabila, dispusa sa se implice in proiecte de responsabilitate sociala.

N-avem, astfel, nicio retinere sa afirmam ca Agroli Group este astazi o companie dinamica si moderna, cu argumentul experientei si cu toate sansele de a se dezvolta in continuare ca unul dintre cei mai buni jucatori din domeniul agricol din Romania.

Va rugam sa completati campurile de mai jos.

Nume *

Prenume *

Email *

Telefon mobil

Mesaj

Completati codul
captcha