Entitatile noastre:
  • Avicola Crevedia
  • Avicola Tartasesti
  • Crevedia Express
  • Fabrica de Nutreturi Combinate
Fabrica de Nutreturi Combinate

Fabrica de Nutreturi Combinate

« inapoi

Fabrica de Nutreturi Combinate este operata chiar de catre Agroli Group, care, in plus, asigura si managementul de ansamblu, al tuturor entitatilor.

Principiul cu care am pornit la drum a fost ca, in mod ideal, tot ce facem ar trebui sa treaca prin mana noastra. Acesta a fost principalul motiv pentru care Agroli Group a deschis in 2009 Fabrica de Nutreturi Combinate, una dintre cele mai moderne fabrici de gen din Europa si cu siguranta cea mai moderna din tara.  Ea se intinde pe o suprafata de 40.000 de metri patrati si presupune depozite, silozuri de materii prime si de materii finite dar si birouri si alte anexe.

La Fabrica de Nutreturi totul merge perfect, productia fiind automatizata si necesitand doar cativa oameni pentru operarea unei capacitati de procesare enorme, de 20 de tone pe ora de nutreturi.

Acum hrana pasarilor noastre e asigurata din resurse produse in propria fabrica, astfel incat ne asiguram ca folosim doar materii prime de calitate superioara si ca nimic nu intervine in circuitul nostru de productie.

 

Va rugam sa completati campurile de mai jos.

Nume *

Prenume *

Email *

Telefon mobil

Mesaj

Completati codul
captcha